Изберете страница

Градински център софия

В нашия градински център в София ще откриете истинско богатство от широколистни и иглолистни дръвчета, овощни дървета, вечнозелени храсти, седуми, листопадни храсти, топиарни форми и увивна растителност. Разполагаме с професионална оранжерия, в която отглеждаме внимателно селектирани чуждестранни и български видове като петуния, сакъз, мушкато, биденс, карамфил, тагетес, бегония, виола, както и други многогодишни и едногодишни цветя, които ще Ви изненадат с пъстрите си багри. Част от растенията се отглеждат в собствената ни производителна база в село Тополово, където чудесните климатични условия и професионалните грижи на екипите ни са истински успешна формула за производство на устойчива и висококачествена продукция.

Най-добрият градински център в София

За Вас сме подбрани не само разнообразни и пищни растителни видове, но и градинска декорация, която е идеално допълнение за Вашия поддържан с любов двор. Майсторски изработени в Троянския балкан градински фигури, каквито няма да откриете никъде другаде, ще създадат приказна феерия в градината Ви. Посетете нашия градински център в София и изберете от над 250 различни фигури, боядисани със специфични бои, които предпазват артикулите от външните климатични условия.

градински център софия

Декоративна растителност

Оранжерия

Оранжерия за цветя

Производствена база

Производствена база (с. Тополово)

керамика

Градинска керамика

Растения за интериора и екстериора

Не знаете много за цветята и растенията, но искате зеленината да присъства ежедневно в живота Ви? Посетете нашия градински център, където любезните ни специалисти ще Ви разкажат подробно какво да изберете, как да осигурите на растението си дълъг и красив живот, какви са подходящите условия за отглеждане на многобройните ни ефектни предложения. А също и кое растение да подберете за дома и кое – за градината.