Изберете страница

Поливна система

Настройка на програматора

Добре изградената поливна система има нужда от прецизно програмиране, за да използва оптимално наличните водни ресурси и за да се предотврати преполиването или недостатъчното поливане на растенията.

Затова ви предлагаме настройка на програматора на вашата поливна система спрямо сезона, климатичните особености на района, температурата, вятъра и вида почва.

Почистване на разпръсквачи

За да сте сигурни, че вашата поливна система работи ефективно, е необходимо периодично да проверявате и почиствате разпръсквачите. Това не е трудно, но процесът отнема време – особено ако градината ви е с голяма площ, за която са необходими повече разпръсквачи.

Затова предлагаме наш специалист да извършва почистването вместо вас.

Зазимяване на поливната система

Това е деликатен процес, от който зависи дали ще можете да използвате поливната система и през следващия сезон. Препоръчваме ви да потърсите помощ от специалист.

Поливната система обикновено се зазимява към края на октомври. Спира се и се източва или топлоизолира водоизточника. След това цялата система се продухва с компресор. Въздухът изтласква дори минималните количества останала вода, за да се предотврати опасността за измръзване и спукване на тръбите. Програматорът се изключва и се почистват всички филтри.

Ние ще се погрижим вашата поливна система да е в отлично състояние и готова за работа и през следващия сезон. Доверете ни се.

Галерия