Изберете страница

Снегопочистване

Потърсете ни за експресно снегопочистване 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата. Компанията предлага светкавична реакция при необходимост от обезледяване чрез специализирани препарати, както и опесъчаване на частни дворове, паркинги, паркове, гаражи, офиси, банки, магазини, училищни дворове, складове, детски градини, хотели, производствени площи, детски площадки, ресторанти, пощи, поликлиники и болници, улици, алеи и тротоари.

Снегопочистване от професионалисти

Фирмата е на разположение за ръчно снегопочистване на терени, които не дават възможност за влизане на специализирана техника. Екипите ни са въоръжени с ръчни песъкари, гребла за сняг и ледоразбивачи. Отговаряме на обаждания 24/7. Компанията притежава разнообразна техника за механизирано снегопочистване – самосвали за извозване на сняг, бобкат за преместване на големи количества сняг, камион-снегорин, оборудван с песъкар, пикап-снегорин, както и роторни снегорини, които са подходящи за употреба в труднодостъпни терени. Техниката ни може да влезе в употреба при почистване на пътни мрежи, паркинги, улици, паркови пътеки и много други.

Услуги, на които можеш да разчиташ

Снегът е красив, но може да бъде изключително опасен в града. Снегопочистването около сградите е задължение на собствениците на имота, но и належаща дейност, за да се избегнат неприятни и болезнени инциденти. Подхлъзването на непочистен лед трае само няколко секунди, но последствията се търпят с месеци. Спрете да рискувате неоправдано и се доверете на нашите екипи, които реагират светкавично на Вашите повиквания след снеговалеж. Ние сме бързи, но и много старателни!

снегопочистване

Ръчно снегопочистване

Механизирано

Механизирано снегопочистване